Een efficiënte verkoop van uw woning!

Als professionele vastgoedmakelaar nemen we zo veel mogelijk lasten van u over. Op elk moment in het verkooptraject bieden we u het juiste advies: zowel commercieel, administratief, technisch als juridisch. Zo werken we, stap voor stap, naar een efficiënte verkoop en ervaart u op geen enkel moment stress of onzekerheid.

 

VLOTTE REALISATIES AAN MARKTCONFORME PRIJZEN

Nu de concurrentie op de residentiële markt toeneemt, maken onze woningspecialisten voor u écht het verschil. Op basis van uw wensen en onze marktanalyse, presenteren we een specifiek plan van aanpak. Niet alleen bij het bepalen van de juiste vraagprijs en het oplossen van stedenbouwkundige vraagstukken, maar ook bij het opstellen van een publiciteitsplan op maat. Zo weet u zeker dat uw eigendom de ideale koper vindt. Centro streeft naar vlotte realisaties aan marktconforme prijzen.

Vraag hier uw waardebepaling aan


HEEFT U EEN VRAAG?
STUUR ONS EEN BERICHT

Ik had graag:
Uw voordelen

Uw voordelen

  • Gerichte zoektocht naar uw koper! Via internet (immoportalen, social media) én traditionele media (krant, regionale televisie, pancarten …) bereiken wij de juiste kandidaten voor uw pand.
  • Grondige marktkennis van de regio West- en Oost-Vlaanderen
  • Ook na ondertekening staan wij u steeds bij met advies!

Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

  1. Na een eerste gesprek verzamelen we alle relevante informatie en bekijken we de mogelijkheden om de maximale verkoopprijs te behalen.
  2. Na toestemming, stellen we een volledig dossier op. We zetten uw pand in de markt en gaan meteen aan de slag. Alles gebeurt snel en gestructureerd door een uitgestippeld publiciteitsplan waarbij we ook proactief op zoek gaan naar potentiële kopers. Hoe meer vraag, hoe hoger de verkoopprijs!
  3. Wij brengen u op de hoogte van potentiële kandidaten. Ook de begeleiding tijdens plaatsbezoeken nemen we voor onze rekening.
  4. Na een geschreven bod, helpen we bij de verdere onderhandelingen om steeds de beste verkoopprijs binnen te rijven.
  5. Opmaak van de overeenkomst en ondertekeningen, we begeleiden u tot aan de akte bij de notaris!

Ga naar My centro
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan